Нова тема Green для MIUI 13 приємно здивувала фанатів смартфонів Xiaomi

Ця тема дизайнера BoZinsky є однією з випущених 9-ти його нових тем як святкування випуску MIUI 14 для персоналізації ваших смартфонів. Ми вибрали поєднання чорного і зеленого кольрору, а ви подивіться, що вам підходить більше на ваш смак. Всі теми адаптовані для двох режимів установки і відповідно змінюють ті самі компоненти з різницею на відтінок.

Екран блокування лаконічний і доступу до програм немає, але сповіщення відображаються коректно. Віджет на робочому столі відкриває годинник та погоду. Іконопак симпатичний та барвистий. Сітка робочого столу 4*6, 5*6.

У центрі управління та шторці зелені тогли та тайли. Повідомлення на окремих підкладках. Для тих, що використовують шторку в згорнутій 5, розгорнутій 4 ярлика в ряду. У дзвонилці уркїнсько-англійський номеронабирач в обох режимах. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на MIUI 12.5/13, android 11/12, застосувалася однаково добре і в темному режимі чудово виглядає, тому що поєднання класичного чорного з будь-яким відтінком дуже гармонійне.
Дивимося колажі та ділимося своїми враженнями:


Тема доступна у глобальних регіонах. Скачати можна у фірмовому додатку Xiaomi. Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.