Українці можуть отримати 40000 гривень грошової допомоги: як отримати

В нашій країні стартував новий вид допомоги, розмір якої становить 40 тисяч гривень від Данської ради у справах біженців. Виплати можуть отримати українці, які проживають на підконтрольній території України. Для цього необхідно лише подати заявку на сайті організації до 10 травня. Разом до заяви потрібно прикріпити детально описаний бізнес-план своєї ідеї.

На жаль, внаслідок окупації мешканці Іванкова та ближніх районів втратили можливість здійснювати сільськогосподарську діяльність, адже більшість інфраструктури та ферм було знищено. Тому, Датська рада з прав біженців оголосила про запуск програми підтримки домогосподарств цього регіону. Буде розглянуто заявки від внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Іванківській громаді, так і громадян, які офіційно проживають і зареєстровані тут.

Майте на увазі, що сума допомоги буде різною для всіх: до 40 тисяч отримаю фіз.особи, а на більшу суму зможуть претендувати офіційно зареєстровані ФОП.

Пріоритет у виплатах матимуть громадяни, джерело доходу яких зруйнували або пошкодили (господарські приміщення, техніка, тощо). Якщо ж ви плануєте отримати кошти для створення нового бізнесу, то ви маєте надати конкретний бізнес-план з усіма статтями витрат.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.