ПриватБанк почав виплачувати українцям по 20000 гривень

Нещодавно український банк «ПриватБанк» запустив унікальну можливість, за якою громадяни зможуть отримати доплату у 20 000 грн до пенсій. Фінансова установа вже оприлюднила фото другого щасливчика, яким став військовий пенсіонер Микола Степанович Тимощук із Хмельницького.

«ПриватБанк» в рамках акції «Даруємо 20 000 до пенсії» розігрують грошовий приз між учасниками акції. Ними можуть стати чинні або колишні військовослужбовці, які отримують пенсію. Акція триватиме до 15 травня, а вже незабаром буде оприлюднено імʼя третього переможця. У фінансовій установі вважають, що в такий складні часи банк повинен стати надійним плечем для українських військовослужбовців.

Банк також бере участь у закупівлі важливого обладнання, амуніції, допомагає госпіталям та є учасником благодійних проєктів, наприклад, “Збір для Superhumans: беремо та повертаємо!”. А за допомогою сервісів «Приват24» в українців ж можливість швидко зібрати кошти на сучасні протези важкопораненим військовослужбовцям та цивільним особам.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.