Офіційно представлений бюджетний смартфон Moto G Stylus (2023): стереозвук та стілус у комплекті

Разом із новим Moto G 5G бренд Motorola представила ще один смартфон – Moto G Stylus (2023). Як і слідує з назви, його ключовою особливістю стало електронне перо, яке зберігається в корпусі. Крім того, апарат обзавівся стереодинаміками, ємною АКБ та класичним портом для навушників.

Смартфон оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 6,5 дюйма з роздільною здатністю HD+, частотою оновлення 90 Гц та отвором для фронтальної 8-мегапіксельної камери. Роздільна здатність основного тильного сенсора становить 48 Мп, допоміжного з оптикою для макрозйомки – 2 Мп.

Апаратна платформа смартфона включає восьмиядерний процесор MediaTek Helio G85 та 4 ГБ ОЗУ. Об’єм внутрішнього накопичувача пам’яті становить 64 ГБ: для розширення смартфон отримав слот під карту пам’яті microSD. За автономність новинки відповідає АКБ на 5000 мАг із 15-ватною швидкою зарядкою.

Доповнюють список характеристик новинки 3,5-мм аудіороз’єм та стереодинаміки з підтримкою технології об’ємного звучання Dolby Atmos. Moto G Stylus (2023) надійде у продаж у США 5 травня за ціною $200.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.