Нові дешеві телевізори Xiaomi представлено офіційно: TV A55 і A65 CE отримали дисплеї 4K

Xiaomi поповнила лінійку телевізорів Competitive Editions двома моделями – A55 та A65. Обидві новинки оснащені великим яскравим 4K-дисплеєм із тонкими рамками, металевим корпусом та платформою Android TV. За заявою виробника, вони добре підходять не тільки для перегляду фільмів, але і для ігор, а також скринкастигу.

Xiaomi TV A55 і A65 отримали DLED-екрани з діагоналлю 55 і 65 дюймів відповідно з роздільною здатністю 3840×2160 пікселів, яскравістю 300 нит, частотою оновлення 120 Гц і можливістю відображення 1,07 мільярда кольорів. За відтворення звуку відповідає пара динаміків потужністю 10 Вт кожен та фірмові алгоритми звукових ефектів компанії DTS.

Нові ТБ побудовані на базі SoC з чотирма ядрами ARM Cortex-A35, мають по 2 ГБ оперативної та 32 ГБ флеш-пам’яті. За допомогою телевізора можна керувати технікою розумного будинку, використовуючи голосові команди, та здійснювати бездротову трансляцію з екранів смартфонів та ноутбуків на ТБ. А ось інтерфейсів не так вже й багато: пара USB, HDMI 2.0 та дводіапазонний Wi-Fi.

Xiaomi TV A55 та A56 Competitive Editions вже доступні у продажу в Китаї за ціною $260 та $362 відповідно. Дата виходу новинок на світовий ринок невідома.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.