Київстар та Vodafone повідомили про підвищенням тарифів: нові ціни

Мобільні оператори почали масово повідомляти своїх абонентів про зростання цін на тарифів. Крім того, деякі тарифи будуть зовсім закриті, а інші отримають нове наповнення за вищу ціну. Наприклад, Vodafone оприлюднив своїм клієнтам інформацію про підвищення цін на свої тарифи.

Загалом під змінним потрапили контрактні тарифи Vodafone Red Unlim Max за 350 грн/міс та лінійка тарифів IoT для бізнесу. Абоненти даних тарифних планів вже почали отримувати листи від оператора з інформацією про майбутні зміни. Більше того, деякі тарифи взагалі припинив своє існування. Оператор стверджує, що за 7 днів до закриття тарифу він попередить своїх абонентів. В такому випадку абоненти можуть собі обрати новий тариф, або оператор автоматично їх переведе на схожий за ціною пакет послуг.

Під зміни потрапила  й лінійка бізнес-тарифів IoT для юридичних осіб та бізнесу. Клієнти зможуть отримати всі стандарти зв’язку: 2G/3G/4G. Крім того, тарифи матимуть у кілобайтну тарифікацію для більшої економії (замість оплати за кожні 100 кілобайт здійснюється оплата за кожен кілобайт), більше мобільного інтернету, додаткові хвилини в мережі Vodafone та SMS. Водночас, зросла і ціна — тепер від 24 до 500 грн на місяць залежно від тарифу.

Що стосується мобільного оператора «Київстар», то вже з 1 травня зросте вартість платформи Jasper. За останні два роки ціна на дану послугу залишалась незмінною, але прийшов час підвищувати тарифи. Але не варто одразу засмучуватись, адже ціна зросте всього на 5 гривень, а якість послуг істотно покращиться.

Платформа Jasper допомагає керувати  всіма пристроями через мобільну мережу в онлайн-кабінет. Крім того, оператор створить додаткові тарифи для користувачів платформи “Центр керування IoT” (ІoT Platform 30, IoT Platform 35, IoT Platform 60, IoT Platform Pool 40).

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.