Величезний холодильник Xiaomi на 610 літрів надійшов у продаж

Компанія Xiaomi офіційно повідомила, що новий холодильник Xiaomi Mijia Side-by-side 610L Ice Crystal White надійшов у продаж сьогодні за ціною 520 доларів для перших покупців, які також отримають у подарунок розумну фритюрницю Mijia smart air fryer pro 4L вартістю 60 доларів. Згодом ціна збільшиться до 580 доларів.

Холодильник, як видно з назви пропонує велику ємність 610 л і 20 відділень, в яких можна розмістити різні продукти. Його дві двері мають покриття з ударостійкого скла.

Xiaomi Mijia Side-by-side 610L Ice Crystal White отримав антибактеріальний та дезодоруючий модуль з іонами срібла, який використовується зокрема для усунення запаху.

Новинка оснащена високоякісним інверторним компресором з 10-річною гарантією та новим рівнем енергоефективності: йому потрібно лише 0,89 кВт•год електроенергії на день, а гучність у робочому режимі не перевищує 36 дБ.

Крім того, цей холодильник підтримує інтелектуальний режим, режим швидкого заморожування, режим швидкого охолодження та режим відпустки. Він є частиною системи розумного будинку, тому керувати температурою та режимами можна через додаток Mijia або голосом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.