У Київстар зʼявився тариф для пенсіонерів і студентів

В мережі все частіше з’являються негативні коментарі абонентів, які стверджують що оператор «Київстар» необґрунтовано піднімають ціни на свої послуги. Клієнтка скаржиться, що мобільний оператор без дозволу змінює тарифи на дорожчі, додаючи додаткові мегабайти та хвилини. Проте жінка пояснює, що її зовсім не обов’язково мати тарифи з додатковими послугами, адже її вистачало того що в неї було.

Мобільний оператор в свою чергу пояснив, що за статистикою минулого року, абоненти стали більше телефонувати та користуватися мобільним інтернетом. Тим паче, багато станції було пошкоджено або зовсім зруйновано. Тому, мобільний оператор вимушені піднімати ціни на свої тарифи, аби відбудувати станції та закуповувати нове обладнання.

При цьому в Київстарі порекомендували бюджетний тариф, який стане в нагоді для пенсіонерів та людей з інвалідністю. Мова йде про тариф «Любов для батьків» за 125 грн/міс. Підключити ви його зможете в будь-якому відділенні мобільного оператора, надавши працівникам пенсійне посвідчення або документ, що засвідчує інвалідність.

Також оператор пропонує своїм абонентам контрактний тариф всього за 150₴ на місяць LOVE UA. Для тарифу доступна “Суперсила.Економія”, з нею вартість складатиме 125 грн/4 тижні.

“Щодо складнощів зі зв’язком та інтернетом, уточніть, будь ласка, область та назву населеного пункту, вулицю та номер будинку, де спостерігаєте складнощі”, – додали у Київстар.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.