Офіційно представлений гігантський телевізор Redmi за 34000 гривень: знадобиться кран

Пам’ятаєте 100-дюймовий телевізор Redmi Max, який був представлений минулого року? Смарт-телевізор був настільки величезним, що власники квартир не могли його доставити ліфтом. В багатоповерхівки телевізор доводилося доставляти краном. Незважаючи на такі логістичні труднощі, смарт телевізор був надзвичайно популярним. Що ж, Xiaomi випустила нову модель телевізора з 90- дюймовим екраном, який би мав вміщатися в ліфт по діагоналі завдяки спеціальній упаковці.

Ось що ми знаємо про Redmi MAX-90

Як неважко здогадатися, телевізор оснащений дисплеєм діагоналлю 90-дюймів. В його основі лежить IPS-панель зі світлодіодним підсвічуванням. Екран має роздільну здатність 4K ULTRA HD і підтримує частоту оновлення зображення 144 Гц. Яскравість становить 700 ніт.

Redmi MAX 90 оснащений чотирьохядерним чіпом і 3 ГБ оперативної пам’яті. Ємність накопичувача становить 32 ГБ. Телевізор також отримав HDMI 2.1, USB 3.0 і бездротовий адаптер Wi-Fi 6.

Також, новий смарт-телевізор оснащений потужним динаміком 30 Вт, який підтримує Dolby Vision і панорамний звук.

Ціна та час очікування

Redmi MAX 90 коштуватиме 1100 доларів (40 тисяч гривень), але якщо його попередньо замовити в Китаї, тоді на нього буде знижка в 150 доларів, що становитиме 950 доларів (34 тисячі гривень)

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.