Офіційно представлено 90-дюймовий телевізор Redmi Max з екраном 144 Гц

Компанія Redmi представила новий телевізор Max 90. Він примітний величезним дисплеєм з високою частотою оновлення, точною передачею кольорів і підтримкою AMD FreeSync, а також просунутою апаратною платформою.

Redmi Max 90 отримав 4K-матрицю з DLED-підсвічуванням (світлодіоди розміщуються за піксельним шаром, а не по краях екрану). Заявлена підтримка 4096 рівнів затемнення та максимальна яскравість 700 ніт. Матриця ТБ має охоплення 94% колірного простору DCI-P3 та показник ΔE < 2, що означає високу точність передачі кольору.

 

ТБ підтримує стандарти HDR10+ та Dolby Vision, технологію AMD FreeSync, а також режим низької затримки виводу (ALLM) та змінної частоти оновлення (VRR). Акустична система ТБ сумісна з об’ємним звуком DTS: X та Dolby Atmos. Апаратна платформа новинки представлена чотириядерним процесором флагманського рівня з ядрами Cortex-A73. Чіп працює у зв’язці з 3 ГБ оперативної та 32 ГБ постійної пам’яті.

Для з’єднання з ігровою приставкою та іншими джерелами сигналу передбачено два порти HDMI 2.1, по одному роз’єму USB 3.0, 2.0 та HDMI 2.0. Також є вхід AV, Ethernet та гніздо для антени. З бездротових з’єднань заявлено Wi-Fi 6.

Замовлення Redmi MAX 90 стане доступним 28 квітня, а перші покупці отримають телевізори 10 травня. Ціна новинки в Китаї становить $1445.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.