Vodafone підвищує ціни та автоматично переводить абонентів старих тарифів на нові

Останнім часом всі абоненти помітили тенденцію, що мобільні оператори почали підвищувати ціни на свої послуги. Так і Vodafone оприлюднив своїм клієнтам інформацію про підвищення цін на свої тарифи.

Загалом під змінним потрапили контрактні тарифи Vodafone Red Unlim Max за 350 грн/міс та лінійка тарифів IoT для бізнесу. Абоненти даних тарифних планів вже почали отримувати листи від оператора з інформацією про майбутні зміни. Більше того, деякі тарифи взагалі припинив своє існування. Оператор стверджує, що за 7 днів до закриття тарифу він попередить своїх абонентів. В такому випадку абоненти можуть собі обрати новий тариф, або оператор автоматично їх переведе на схожий за ціною пакет послуг.

Під зміни потрапила  й лінійка бізнес-тарифів IoT для юридичних осіб та бізнесу. Клієнти зможуть отримати всі стандарти зв’язку: 2G/3G/4G. Крім того, тарифи матимуть у кілобайтну тарифікацію для більшої економії (замість оплати за кожні 100 кілобайт здійснюється оплата за кожен кілобайт), більше мобільного інтернету, додаткові хвилини в мережі Vodafone та SMS. Водночас, зросла і ціна — тепер від 24 до 500 грн на місяць залежно від тарифу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.