Xiaomi офіційно представила розумну посудомийну машину для великої родини Mijia N1

Компанія Xiaomi випустила нову вбудовану посудомийну машину під назвою Mijia N1. Крім великої місткості, вона примітна й іншими функціями: стерилізацією посуду, 11 режимами роботи та підтримкою голосового керування.

Новинка виконана у корпусі розміром 598 x 573 x 805 мм, важить 48 кг та вміщує до 16 комплектів посуду з різним ступенем забруднення. Передбачені окремі режими роботи — у тому числі для жирного посуду, легких забруднень, дбайливого миття порцелянового посуду тощо.

В економічному режимі машина споживає 10,8 літра води за сеанс і справляється із легкими забрудненнями за 108 хвилин. У найпродуктивнішому витрата води становить 14,4 л, а час роботи – 185 хвилин. При цьому на посуд впливають 44 струмені з температурою до 75 °C.

 

По завершенні миття прилад починає обдувати посуд гарячим повітрям і тимчасово відкриває дверцята для випуску пари. За заявою виробника, у процесі роботи новинка знищує до 99,999% бактерій. Керувати посудомийною машиною можна за допомогою сенсорної панелі, голосу або програми для смартфона.

Ціна Xiaomi Mijia N1 у Китаї становить $405, про доступність новинки в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.