Київстар офіційно попередив: скоро тарифи зростуть вдвічі

Мобільний оператор «Київстар» повідомив своїх абонентів, що вже з 27 квітня вартість на деякі тарифи зросте. Разом з цим, абоненти отримають додаткові послуги у тарифах. Це буде стосуватись тих абонентів, які користуються тарифами “Київстар Дзвінки 2018”, “Київстар Завжди Онлайн 2019”, “Київстар Онлайн+ 2019”, “Спілкування без меж 2019”, тощо.

Мобільний оператор прослідкував, що за останній рік користувачі більше надають перевагу хвилинам та мобільному Інтернету. Тому, було прийнято рішення додати послуги до тарифів, піднявши вартість. Абоненти отримають повідомлення мінімум за тиждень до змін.

Більше деталей ви можете дізнатись за номером 477*9 або в мобільному додатку «Мій Київстар». Якщо ви не погоджуєтесь зі змінами, ви можете обрати інший вигідніший тариф.

До того ж, з 1 травня 2023 року мобільний оператор змінить умови контрактних абонентів. Це стосується тих клієнтів, які користуються двома тарифами – “Дзвінки для батьків” та “Київстар Родина”. Оператор додасть нові послуги, а це означає, що вартість цих тарифі зросте.

Абоненти тарифу “Дзвінки для батьків” отримають додаткові 100 хвилин на дзвінки за кордон. Клієнти пропозиції “Київстар Родина”отримають: 6000 мегабайт, безлім в мережі, 60 хвилин на дзвінки на номери інших мобільних операторів та 60 SMS. Коштувати це буде всього 100₴ на місяць.

Не переймайтесь, адже за 7 днів до змін мобільний оператор надішле вам смс-повідомлення з додатковою інформацію. Пам’ятайте, що ви завжди можете обрати більш вигідний тариф мобільному застосунку або на сайті мобільного оператора.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.