ПриватБанк оновив мобільний додаток: які функції стали доступні в Приват24

ПриватБанк повідомив українцям про оновлення мобільного додатку «Приват24». Тепер клієнтам банку стало простіше купувати автобусні квитки, поповнювати депозити та оформлювати іпотеку під 3% в рамках програми «єОселя».

Отже, в новій версії додатку квитки тепер можна купити в меню «Транспорт-Автобус». Обирати маршрут стало простіше, адже ви можете переглянути всі доступні варіанти. Більше того, тепер в мобільному додатку ви зможете регулярно поповнювати свої депозити. Для цього потрібно лише  відкрити інформацію про депозит та натиснути «Регулярне поповнення».

Використовувати свої карти тепер теж стало простіше: тепер ви можете самостійно підключати виплати заробітної плати на свою картку для виплат та управління переказами на картку через сторонні сервіси. Клієнти тепер також зможуть затестити зручніший спосіб звʼязку з банком. Для цього необхідно перейти до «Допомоги онлайн» та зателефонувати до ПриватБанку.

Стосовно державної програми «єОселя», то тепер клієнти зможуть швидше оформити іпотеку під 3%. Для цього необхідно лише перейти  до «Сервіси-Кредити-Житло в кредит».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.