ТВ-приставка Xiaomi TV Box S 4K втратила Android TV

Xiaomi анонсувала глобальний реліз своєї ТВ-приставки Box S 4K. Як виявилося, вона збереже не всі особливості оригінальної моделі – незважаючи на аналогічне залізо, пристрій поставлятиметься з іншою прошивкою.

Xiaomi TV Box S 4K отримала неназваний чотириядерний процесор з ядрами Cortex-A55, 2 ГБ оперативної та 8 ГБ вбудованої пам’яті. Вона може транслюватися на монітор або телевізор 4K-відео з HDR10+ та Dolby Vision HDR. Також заявлено підтримку технології об’ємного звучання Dolby Atmos. Ключовою відмінністю пристрою від попередньої моделі став перехід з Android TV на Google TV.

На корпусі ТВ-приставки розміщені конектори HDMI 2.1 та USB 2.0 Type-A, а також 3,5-мм аудіороз’єм. У комплект входить пульт дистанційного керування, що працює через ІЧ-порт та Bluetooth. Він оснащений кнопками швидкого виклику голосового помічника Google та клієнтів потокових сервісів YouTube, Netflix та Amazon Prime Video.

Ціна на Xiaomi TV Box S 4K поки що не оголошена. Очікується, що вона залишиться на рівні попередньої моделі серії (близько $59).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.