Xiaomi 13 Ultra зійшовся у фотобитві з OPPO Find X6 Pro та Xiaomi 13 Pro

Автор YouTube-каналу ben’s gadget reviews опублікував один із перших тестів камери нового флагманського смартфона Xiaomi 13 Ultra. Більш того, блогер порівняв його з головним конкурентом в особі нещодавно випущеного OPPO Find X6 Pro та молодшою моделлю в лінійці китайської компанії Xiaomi 13 Pro.

Відразу варто відзначити, що у всіх трьох смартфонах в основній камері використовується один і той же топовий дюймовий сенсор Sony IMX989, але у Xiaomi 13 Ultra є бонус у вигляді діафрагми об’єктива, що перемикається, – з f/1.9 на f/4.0. На практиці це дозволяє регулювати кількість вловлюваного матрицею світла, а також домагатися ефектнішого розмиття заднього фону при f/1.9.

При порівнянні знімків із основних камер побачити різницю між трьома смартфонами вкрай складно. А ось ультраширококутна Xiaomi 13 Ultra за рахунок світлосильної оптики (f/1.8) знімає краще, видаючи яскраві, деталізовані і з ширшим динамічним діапазоном знімки.

При 3-кратному оптичному зумі, доступному у всіх трьох смартфонах, виходить вперед OPPO Find X6 Pro, що можна пояснити більшим сенсором Sony IMX890 у його телекамері. Дивно, але Xiaomi 13 Ultra програє флагману від OPPO під час зйомки з 5-кратним наближенням, хоча у першого воно оптичне, а у другого цифрове. Зате при 10-кратному зумі новинка від Xiaomi беззастережно лідирує.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.