Найкращі смартфони Xiaomi на початок 2023 року

Xiaomi – один із провідних виробників смартфонів на світовому ринку. А асортимент китайської компанії — десятки смартфонів на будь-який смак і гаманець. Ми відібрали з них найкращі моделі за співвідношенням ціни та якості станом на початок 2023 року.

Xiaomi 12 Pro – найкращий флагманський смартфон

Якщо ви шукаєте серед смартфонів Xiaomi найкращий на сьогоднішній день флагман, то це Xiaomi 12 Pro, що пропонує виняткову продуктивність та можливості. Це флагман з преміальним дизайном і топовими характеристиками, що включають 6,73-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 3200 x 1440 пікселів і частотою оновлення до 120 Гц, чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 і 12 Гбайт оперативної пам’яті.

Також Xiaomi 12 Pro має висококласну потрійну 50-мегапіксельну основну камеру. Живиться смартфон від акумуляторної батареї ємністю 4600 мАг, заряду якої вистачає на цілий день роботи. А завдяки підтримці 120-ватної зарядки повністю зарядити акумулятор смартфона можна лише за півгодини. В цілому, Xiaomi 12 Pro – найкращий смартфон Xiaomi з усіх, що доступні на сьогоднішній день на світовому ринку.

Redmi Note 11 Pro+ 5G – найкращий «вбивця флагманів»

Redmi Note 11 Pro+ 5G можна охарактеризувати як “вбивцю флагманів”. Цей смартфон відмінно справляється з усіма ресурсомісткими завданнями, будь то сучасні ігри або інші складні програми. Автономну роботу смартфону забезпечує батарея на 4500 мАг, якої вистачає цілий день. А 120-ватна зарядка дозволяє заповнити енергію лише за півгодини.

Дисплей Redmi Note 11 Pro+ являє собою 6,67-дюймову AMOLED-панель з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення зображення 120 Гц. Також смартфон оснащений 108-мегапіксельною камерою, яка забезпечує високу якість зйомки, роблячи смартфон чудовим апаратом для шанувальників мобільної фотографії.

POCO X5 Pro – найкращий смартфон середнього класу

Найкращим смартфоном Xiaomi в середньому класі на сьогоднішній день можна назвати POCO X5 Pro, модель суббренду POCO. Цей смартфон у стильному преміальному корпусі оснащений 6,67-дюймовою панеллю з частотою оновлення зображення до 120 Гц та базується на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 778G з графікою Adreno 642L та 8 Гбайт ОЗУ, що робить його ідеальним пристроєм для ігор.

POCO X5 Pro здатний пропрацювати без підзарядки до півтора дня. Повна зарядка батареї займає близько 45 хвилин завдяки підтримці 67-ватної швидкої зарядки. Що стосується камер, то на задній панелі смартфона встановлено потрійну основну камеру, що складається з головного 108-мегапіксельного модуля з ширококутним об’єктивом, 8-мегапіксельного датчика з надширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельної макрокамери.

Redmi Note 11 – найкращий бюджетний смартфон

Найкраще, що може сьогодні запропонувати Xiaomi для покупців з обмеженим бюджетом, це Redmi Note 11. Спадкоємець Redmi Note 10 може похвалитися відмінним співвідношенням ціни та якості та вигідно відрізняється на тлі конкурентів своїми характеристиками.

Redmi Note 11 обладнаний 6,43-дюймовою OLED-панеллю з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення зображення на рівні 90 Гц. Базується він на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 680 у поєднанні з 4 Гбайт оперативної та 128 Гбайт вбудованої пам’яті. Ще одна «фішка» смартфона – його рекордна автономність. Завдяки акумулятору на 5000 мАг він може пропрацювати без підзарядки до двох днів. А швидка 33-ватна зарядка означає, що зарядити смартфон до 90% можна менше, ніж за годину.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.