Київстар здивував абонентів небаченою щедрістю, що за новий тариф

Мобільний оператор «Київстар» знову ощасливив своїх клієнтів корисними послугами. З 11 квітня абоненти можуть підключити бюджетний тариф з безлімітним інтернетом «Домашній Базовий» у лінійці послуги «Домашній Інтернет».

Швидкість у тарифному плані «Домашній Базовий» оператор обіцяє до 100 Мбіт/с всього за 100 грн. Протягом першого місяця абонплата за «Домашній Інтернет» стягуватиметься лише за дні, що залишилися до кінця місяця. Починаючи з другого місяця, абонплата буде зніматися 1-го числа кожного місяця.

Для того, аби активувати тариф, на вашому рахунку має бути 100 грн. Це стартовий платіж. З нього буде вираховано щомісячну плату. У перший місяць використання плата за послугу знімається лише за ту кількість днів, що залишилися до кінця місяця. Далі плата зніматиметься з особового рахунку 1 числа кожного місяця. Майте на увазі, якщо у вас не буде коштів на рахунку в день абонплати, то послугу буде відключено. Для відновлення поповніть рахунок на потрібну суму.

Також мобільний оператор має вигідну послугу «Тиждень довіри». Абоненти мають можливість протягом 7 днів отримати доступ до Інтернету, навіть тоді, коли в них немає змоги вчасно поповнити свій рахунок. Для підключення необіхно набрати комбінацію *461#, зателефонувати за номером 0 800 300 460 або через Особистий кабінет абонента у мобільному додатку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.