Huawei анонсувала розумний телевізор з функціями штучного інтелекту

Компанія HUAWEI оголосила про випуск нового телевізора Smart Screen S3 Pro, розсекретивши його дизайн та дату анонсу. Однією з головних рис пристрою стане вбудована камера, яка візьме на себе роль особистого тренера, а також запропонує розширені можливості відеозв’язку.

HUAWEI Smart Screen S3 Pro буде представлено у Китаї 17 квітня. Згідно з рекламним зображенням, за рахунок мінімальної товщини рамок екран ТБ займатиме практично всю площу фронтальної панелі. Технічних подробиць компанія поки що не розкриває. Очікується, що нова отримає ряд технологій покращення якості зображення, включаючи функцію динамічної контрастності, а також запропонує широкий колірний охоплення.

За даними китайських профільних видань, вбудована в телевізор камера працюватиме під управлінням ШІ-алгоритмів. Це дозволить її відстежувати погляд користувача під час відеодзвінків для точного фокусування, а також моніторити його рухи при виконанні спортивних тренувань. Про ціну та регіональну доступність HUAWEI Smart Screen S3 Pro виробник розповість під час презентації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.