ПриватБанк продає гроші клієнтів іншим людям

В мережу потрапила інформація про те, що фінансова установа ПриватБанк плчала продавати прострочені кредити колекторам. В це число потрапили навіть ті кредити, за якими регулярно вносилися платежі. В банку пояснили, що продаються колекторам лише ті кредити, на які були вичерпані всі методи повернення простроченого боргу.

Наприклад, одна з клієнток почала скаржитись, що банк продав її платоспроможний кредит колекторам. Адже клієнтка завжди регулярно робила внески за своїм кредитом.

“Банк продає платоспроможні кредити колекторам. На цьому все. Понад 2 роки платити без заборгованості оплачувати відсотки та частково тіло у воєнний час…”, – пише обурена жінка.

Клієнтка також додала, що вона вже давно виплатила ту суму, яка б перевищила тіло кредиту. 

“Я так розумію, більше не вам повертати борг… Але зроблено хитро-перевести весь ліміт у заборгованість, це, звісно, круто. В А-банку навчилися…”, – обурюється українка.

ПриватБанк відповів, що працює так виключно з простроченими кредитами, які не були вчасно повернені. Тому, іноді доводиться звертатись до послуг колекторських компаній.

“З метою підвищення ефективності роботи з простроченою заборгованістю та у випадках економічної недоцільності застосування внутрішніх процедур Банк залучає до співпраці колекторські компанії”, – пояснили у фінансовій установі.

Банк так і не обґрунтував клієнтці, чому саме вона потрапила в таку ситуацію, якщо вона регулярно сплачувала внески за своїм кредитом.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.