Українці можуть отримати до 100000 гривень грошової допомоги

В Україні стартує новий вид допомоги, де громадяни зможуть отримати до 100 тисяч гривень. Заявки потрібно подати до 5 травня. Така виплата призначена для того, аби українці змогли витратити їх на розвиток власного бізнесу в рамках конкурсу “Роби своє”. Організатором грантового проєкту став благодійний фонд “МХП-Громаді”, який підтримає близько 50 проєктів. Заявки потрібно надсилати на дану адресу до 5 травня, а переможців визначать вже 25 травня 2023 року. Допомогу зможуть отримати:

  • підприємці, які релокують свій бізнес;
  • підприємці, у яких є бізнес-ідея, та які шукають кошти для її реалізації;
  • діючі бізнеси.

Переможців будуть визначати за наступними критеріями: створення нових робочих місць, економічна складова, інновації, залучення до роботи переселенців, тощо. Перевага в тому, що цього року підприємці зможуть отримати не лише кошти, а й спеціальні знання: створення бізнес-планів, стратегування, SMM. Першу консультацію буде проведено вже 11 квітня за попередньою реєстрацію.

Раніше такі гранти надавались тим, хто спрямовував свій проєкт на створення нових продуктів, логістики, переробки та зберігання овочів та фруктів. Навіть після війни ця сфера буде найбільш актуальною.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.