Українці зможуть подати заявку на нову грошову допомогу

Вже невдовзі в країні стартує новий вид грантової допомоги для ветеранів. Дані кошти призначені для покращення та розвитку власного бізнесу. Заявки потрібно подати через державний портал «Дія» з 10 квітня.

Сума грантової допомоги становить від 250 тис. гривень до 1 млн. гривень. Більше того, чоловік/дружина ветерана зможуть отримати грант 500 тис. гривень на розвиток сімейного бізнесу.

Грантові програми є наступними:

  • 250 тис. гривень – для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни під час створення одного робочого місця;
  • 500 тис. гривень – для члена сім’ї учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни під час створення двох робочих місць;
  • 1 млн гривень – для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, зареєстрованих як ФОП не менше 3 років, за умови створення чотирьох робочих місць, щонайменше 2 з яких займуть ветерани або особи з інвалідністю внаслідок війни.

Гранти у суму від 500 тис. гривень до 1 млн гривень будуть надаватись за тієї умови, якщо фінансування буде проводитись спільно з державою та отримувачем у співвідношення 70/30. Кошти громадяни зможуть використати для купівлі обладнання, сировини, матеріалів, оренди приміщення та транспортних засобів, необхідних для реалізації свого бізнес-проекту, закупівлю ліцензійного програмного забезпечення, оплату послуг з маркетингу та реклами, тощо.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.