Майбутній iPhone 15 Pro показали у всіх деталях

Авторитетний інсайдер Макс Вайнбахт із порталу 9to5Mac опублікував якісні рендери майбутнього iPhone 15 Pro, створені на основі даних від виробників сертифікованих аксесуарів для смартфонів Apple. На зображенні показано всі ключові відмінності нової моделі від існуючої.

iPhone 14 Pro (ліворуч) та iPhone 15 Pro (праворуч)

Новий iPhone 15 Pro буде трохи компактнішим, але товще за попередника — 146,47 х 70,46 х 8,24 мм проти 147,46 х 71,45 х 7,84 мм. Зменшення розмірів обумовлено помітно більш тонкими рамками завтовшки всього 1,55 мм за збереження тієї ж діагоналі екрана.

Корпус смартфона, як повідомляється, буде виконаний із титану. Крім того, рамка буде злегка заокруглена по краях, що має зробити використання пристрою більш комфортним.

Як уже неодноразово повідомлялося, Apple відмовиться від класичних фізичних кнопок та перемикача беззвучного режиму на користь імітації кнопок, що реагують на силу та створюють відчуття натискання за допомогою вібровідгуку. Подібне Apple вже використовувала в кнопці «Додому» в iPhone 7/8/SE (2020) та SE (2022).

Ще однією візуальною відмінністю від існуючих моделей стане довгоочікувана відмова від фірмового роз’єму Lightning на користь USB Type-C. Є інформація, що максимальна швидкість заряджання досягатиметься лише із сертифікованими кабелями.

У iPhone 15 Pro блок камер і самі об’єктиви виступатимуть ще більше з корпусу, що зумовлено використанням нових сенсорів. І хоча на рендерах цього не показано, новий смартфон, за чутками, отримає перископічний об’єктив для великого оптичного наближення.

Нарешті, новим ексклюзивним кольором iPhone 15 Pro стане темно-червоний із кодом 410D0D. Поряд із ним будуть доступні і класичні варіанти: білий, чорний та золотий.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.