Грошова допомога пенсіонерам у розмірі 5368 гривень: як отримати

Вже незабаром у столиці стартуватиме нова допомога для пенсіонерів. Отже, пенсіонери, які проживають у Києві, та є діячам фізичної культури та спорту, які досягли 60-річного віку, зможуть отримати стипендію у розмірі 5368 грн.

Дане розпорядження вже підписав мер Києва Віталій Кличко. Допомогу зможуть отримати колишні спортсмени, які займали 1-6-е місця на Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх, призери та чемпіони, спортивних змагань всеукраїнського та міжнародного рівня, а також тренери, які не менше 30 років активно працювали у сфері фізичної культури та спорту та зробили вагомий внесок у розвиток галузі.

Отримувачів стипендії буде висувати Асоціація ветеранів спорту України, Рада ветеранів фізкультури та спорту міста Київ, фізкультурно-спортивні відомства, товариства громадських організацій та спортивні федерації. Комісію, яка буде обирати стипендіатів, буде сформовано Департаментом молоді та спорту КМДА.

Щорічно до 1-го листопада асоціація подає присудження про стипендію. Кожного року буде присуджено до 50 стипендії. Її розмір бути тотожним 2 прожитковим мінімумам. Отже, пенсіонери матимуть змогу отримати по 5368 грн.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.