У Київстар попередили про нову вартість своїх послуг

Мало з хто знає, що мобільний оператор «Київстар» у своїх тарифах надає абонентам хвилини доя дзвінків за кордон. З 6 квітня оператор запропонував своїм клієнтам ще одну корисну опцію під назвою «Світ чекає, яка буде доступна абонентам передплати, контракту та бізнес-клієнтам. Її сенс в тому, аби розширити перелік країн, на номери яких будуть використовуватися хвилин у вашому тарифі.

Країни для дзвінків в тарифі наступні: Болгарія, Греція, Ізраїль, Іспанія, Канада, Литва, Молдова, Норвегія, Португалія, Румунія, Словаччина, США, Угорщина, Узбекистан, Франція та Швейцарія. Тепер вам не потрібно турбуватись про вартість дзвінків, адже ця сума вже включена до вашого тарифу. Крім того, ви можете підключити будь-яку кількість країн, якщо вони не входять у ваш тариф. Вартість послуги становитиме від 50 до 150 грн.

Скористатись послугою можуть всі клієнти оператора, в яких в пакеті передбачені дзвінки за кордон (у різних тарифах кількість цих країн відрізняється). Після підключення опція діятиме постійно, плата за неї зніматиметься кожні 4 тижні. Відключити можна в будь-який момент в мобільному додатку «Мій Київстар».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.