Телевізори Xiaomi S65 і S75 з дисплеєм 144 Гц надійшли у продаж

Xiaomi оголосила про старт продажів телевізорів серії S, до якої увійшли дві моделі – S65 та S75. Новинки відрізняються високою частотою оновлення та роздільною здатністю 4K, при цьому вартість стартує від $435.

Як видно з назви, діагоналі дисплеїв S65 та S75 складають 65 та 75 дюймів відповідно. Крім високої роздільної здатності та частоти кадрів у 144 Гц, телевізори підтримують 10,7 мільярда кольорів, HDR, FreeSyncTM Premium з низькою затримкою 4 мс і забезпечують охоплення 94% колірного простору DCI-P3.

Основою пристроїв серії S став чотириядерний процесор із 3 ГБ ОЗУ та 32 ГБ вбудованої пам’яті. Набір інтерфейсів представлений двома портами HDMI 2.1 та USB, одним HDMI 2.0 та AV. Працюють ТБ під керуванням ОС MIUI TV.

Аудіосистема представлена парою динаміків потужністю 12,5 Вт за допомогою Dolby Vision і Dolby Atmos. Також, за словами компанії, ТБ сумісні з консолями Xbox Series X та Series S, хмарним сервісом Migu Kuaiyou та здатні автоматично переходити в ігровий режим. Для зручності керування ПДУ підтримує NFC-проекцію екрана в один дотик та роботу з голосовим помічником XiaoAI.

Говорячи про вартість, Xiaomi S65 оцінили в $435, тоді як старша модель S75 коштуватиме покупцям $580.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.