Пенсії на картку ПриватБанку деяким громадянам перестали виплачувати

Частина українців, які отримують пенсії через ПриватБанк жаліються, що їм припинили нараховувати виплати на банківську картку. В банку повідомляють, що це можливо, але дану ситуацію можна виправити вживши необхідних заходів.

Також в банку запевняють, що до цієї ситуації вони непричетні і таке рішення може прийняти тільки у Пенсійному Фонді.

В таку ситуацію попала громадянка Києва. Донька пенсіонерки звернулася до Пенсійного фонду, якій перестали нараховувати пенсію на картку ПриватБанку.

” Моя мама практично не ходить, жінці 80 років, а їй перестали нараховувати пенсію на картку ПриватБанку. Мама вже не витримує поїздку в сервісний центр. Чи достатньо оформити нотаріальне засвідчення на довіреність коштів?” — запитала дочка пенсіонерки .

У Пенсійному фонді пояснили, що таке могло статися, якщо картку було видано за довіреністю і нею користувалися більше року. У такому випадку ПФУ припинить виплату на картку та почне переказ на Укрпошту.

Як поновити пенсійну виплату на картку ПриватБанку?
Для цього необхідно, щоб пенсіонерка (у даному випадку мати жінки) написала заяву пенсійному фонду організувати виїзний прийом за місцем проживання. Далі спеціаліст ПФУ відвідає пенсіонерку, яка не може вийти з дому сама, та прийме її заяву про виплату пенсії на банківську картку або доставку пенсії додому працівниками Укрпошти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.