Makita випустила портативну мікрохвильову піч з функцією пауербанку

Бренд Makita, відомий як виробник професійного електроінструменту, представив портативну мікрохвильову піч MW001G. Новинка оснащена вбудованим акумулятором і здатна розігріти до 11 страв від розетки, а також поділитися зарядом з іншими пристроями.

Компактна мікрохвильова піч об’ємом 8 літрів підтримує два режими потужності: 350 Вт і 500 Вт. Для першого автономність вказується як “11 порцій їжі або 20 середніх склянок напоїв”, для другого – “до 8 хвилин”. Як джерело живлення використовується пара фірмових 40-вольтових акумуляторів. На верхній частині пристрою розташовані елементи керування і дисплей, що відображає час розігріву, що залишився.

Новинка також здатна заряджати різні гаджети через розташований на корпусі роз’єм USB Type-A (5 В/2,4 А). Габарити мікрохвильової печі становлять 34,29 x 31,8 x 79,53 см, вага без урахування батарей – 8,8 кг. Для зручності транспортування в комплект входить ремінь. Makita MW001G вже надійшла у продаж у Японії за ціною близько $827 за поточним курсом єни. Інформації про вихід приладу на ринки інших країн поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.