Redmi Note 12 Turbo встановив історичний рекорд лише за 5 хвилин

Сьогодні розпочався продаж Redmi Note 12 Turbo, першого у світі смартфона, оснащеного однокристальною системою Snapdragon 7 Plus Gen 2, на території Китаю. Одночасно стартував продаж Redmi Note 12 Turbo Harry Potter Edition.

Ключові платформи цифрової дистрибуції в Китаї, включаючи Jingdong та Taobao, заявили, що протягом всього 5 хвилин версія Redmi Note 12 Turbo з 16 ГБ оперативної та 1 ТБ флеш-пам’яті встановила історичний рекорд із продажу в індустрії.

Дрібним шрифтом зазначено, що продаж цієї версії за 5 хвилин перевищив сумарний продаж усіх смартфонів з таким обсягом пам’яті за той же період часу. Конкретні значення, як завжди, не повідомляються.

В іншому повідомленні Redmi додала, що смартфон Redmi Note 12 Turbo став продаваним у ціновому діапазоні від 290 до 440 доларів.

Офіційні особи Redmi підтвердили, що вся стартова партія Redmi Note 12 Turbo була моментально розпродана, а нова партія смартфонів з 16 ГБ оперативної та 1 ТБ флеш-пам’яті надійде у продаж 6 квітня.

Нагадаємо, Redmi Note 12 Turbo отримав 6,67-дюймовий OLED-екран роздільною здатністю 2400 х 1080, який підтримує частоту оновлення зображення 120 Гц, частоту ШІМ 1920 Гц. Ємність акумулятора – 5000 мА•год, є підтримка 67-ватної зарядки. Основна камера з оптичною стабілізацією отримала роздільну здатність 64 Мп.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.