Грошова допомога від Юнісеф: хто з українців може отримати виплати у 2023 році

Багато міжнародних організацій почали надавати фінансову допомогу українцям і їх сім’ям. Одна з таких організації ” ЮНІСЕФ”, яка надає підтримку для українських багатодітних родин, які постраждали від війни.

“ЮНІСЕФ – це особлива програма в Україні. Ми допомагаємо багатодітним сім’ям з трьома і більше дітьми віком до 18 років або хоча б однією дитиною з інвалідністю віком до 18 років, за умови, що після 24 лютого 2022 року сім’я не отримувала іншої міжнародної допомоги,” – зазначається в організації.

У рамках цієї програми допомога в розмірі 2200 грн надається один раз на місяць багатодітним сім’ям, але не більше 5 осіб. Оплата буде отримана протягом трьох місяців.

Хоча ЮНІСЕФ припинив приймати заявки на нові виплати, але українці, які подали заявки до 14 серпня 2022 року, зможуть отримати виплати у 2023 році.

Насправді зараз організація вивчає дані заявок, надіслані українцями ще у 2022 році, до призупинення програми. Таким чином, люди які ще не отримали допомогу від ЮНІСЕФ, зможуть отримати її в 2023 році.

Зазначимо, що виплати отримають не всі українці, які надіслали заявки, а лише ті, хто відповідає критеріям отримувачів допомоги.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.