Офіційно представлено смартфон Meizu 20 Infinity: клон iPhone з тонкими рамками

У Китаї відбулася презентація флагманських смартфонів Meizu, де зовсім несподівано показали модель Meizu 20 Infinity. Апарат займає топове місце в новій лінійці і може похвалитися не тільки передовою начинкою, але також преміальними матеріалами корпусу та одними з найтонших рамок на ринку.

Meizu 20 Infinity по обидва боки має покриття під назвою Meizu Titan. За наявною інформацією, це кристалічна фаза титанового скла з керамічними частинками (як у останніх iPhone), що виготовляється при температурі 750 °C. Виробник говорить про неймовірну міцність цього скла порівняно з тим, що використовується в інших смартфонах. Рамка виконана з легкого сплаву з алюмінію нержавіючої сталі, який на 30% легший за звичайну сталь, а об’єктиви камер захищені сапфіровими лінзами.

 

Міцне скло потрібне для захисту 6,79-дюймового LTPO OLED-екрана BOE Q9. Це 10-бітна матриця з роздільною здатністю 3192х1368 пікселів, динамічним регулюванням частоти оновлення від 1 до 120 Гц, максимальною яскравістю у звичайному режимі 1250 ніт і до 1850 ніт при відображенні HDR-контенту, а також частотою 2 на очі. Meizu жодних офіційних даних не надала, але на офіційних зображеннях смартфона неймовірно тонкі і симетричні рамки.

Начинкою все максимально просто: флагманський процесор Snapdragon 8 Gen 2, оперативна пам’ять LPDDR5X і накопичувач UFS 4.0. Щодо камер подробиць не так багато: основна на 50 Мп з сенсором розміром 1/1,56 дюйма, оптичною стабілізацією та діафрагмою об’єктива f/1.75, ультраширококутна на 12 Мп з кутом огляду 122 градуси та телефото на 12 Мп з 2- наближенням. Роздільна здатність вбудованої в екран фронтальної камери становить 32 Мп.

 

З інших особливостей смартфона вказується використання чіпа власної розробки Meizu S1 для підтримки двостороннього супутникового зв’язку, що дозволяє відправляти, так і приймати повідомлення «з космосу».

На момент написання новини ціни Meizu 20 Infinity не оголошено.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.