Xiaomi офіційно випустила свій смартфон для бідних A2 на Android Go

Каталог смартфонів бренду Redmi поповнила недорога модель Redmi A2. Вона позиціонується як гаджет початкового рівня із полегшеною версією Android, ключовими особливостями якого стали збалансоване залізо для вирішення повсякденних завдань та гарна автономність. Крім того, компанія представила Plus-версію новинки, що має лише одну відмінність від базової моделі.

Смартфон оснащений 6,52-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1600×720 пікселів та «краплі» для фронталки на 5 Мп. За продуктивність пристрою відповідає процесор MediaTek Hellio G36, обсяг оперативної пам’яті у різних конфігураціях становить 2 або 3 ГБ, вбудованого накопичувача – 32 ГБ. Подвійна основна камера включає 8-мегапіксельний сенсор та допоміжний датчик глибини.

Живиться новинка від акумулятора ємністю 5000 мАг за допомогою зарядки потужністю 10 Вт (порт micro-USB). В якості ОС виробник обрав невимогливу до заліза Android 12 (Go Edition). Крім того, новинка отримала класичний 3,5-мм аудіороз’єм. Модель Redmi A2+ має ті ж параметри, але також оснащена сканером відбитків пальців на задній кришці.

Обидва смартфони будуть доступні в чорній, синій та зеленій забарвленнях корпусу. Дату початку продажу та ціну новинок вендор оголосить пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.