Нові функції оновлення для смартфонів Xiaomi, як встановити супер шпалери MIUI 14

Компанія Xiaomi не перестає радувати користувачів своїх смартфонів новими функціями в оновлених програмах. Як завжди, коротко перерахую найпомітніші зміни в нових версіях, а потім розповім як встановити супер шпалери в MIUI 14. (Посилання на всі файли залишу нижче).

Провідник
Нова версія файлового менеджера отримала лише одну зміну – локалізацію. Тепер усі пункти меню та налаштувань повністю переведені.

До речі, наявність перекладу означає тільки те, що незабаром новий інтерфейс і віджети цієї програми з’являться в MIUI Global.

Календар
Це оновлення випущено для смартфонів китайського ринку, проте його встановлення дозволяє додати кілька нових віджетів і MIUI Global.

Оновлення та інсталятор додатків
Якщо на вашому смартфоні під час встановлення оновлень MIUI виникали помилки, нова версія може вирішити цю проблему.

У ній виправлено помилку встановлення MIUI з каталогу “downloaded_rom”, а також покращено з’єднання з серверами Xiaomi.

Крім цього з’явилася нова версія інсталятора додатків, в якій зменшено час перевірки нових програм перед інсталяцією.

Галерея та редактор зображень
У оновленні галереї покращено швидкість розпізнавання тексту на фотографіях, також при видаленні зображень з’являється нове попередження.

При редагуванні знімків, у меню “AI” з’явився пункт, що дозволяє додати на фото рамку та вибрати її колір.

Про нові версії “Робочого столу MIUI” і “Poco Launcher” навмисно не згадую, оскільки жодних змін не було помічено.

Супер шпалери MIUI 14
Xiaomi обмежили можливість встановлення супер шпалер на більшість смартфонів (щонайменше до виходу нової версії установника).

Щоб встановити супер шпалери в MIUI 14, потрібно завантажити та встановити будь-яку та локацій (Марс, Земля, Геометрія, Засніжені вершини і так далі).

Після цього зайти в Play Маркет і завантажити програму “Google Шпалери”, в головному меню якої знаходиться пункт “Живі шпалери”.

Виберіть встановлений варіант і застосуйте для робочого столу і екрана блокування, після чого супер шпалери з’являться на екрані смартфона.

Єдиним мінусом цього способу є неможливість вибору локації, а при зміні робочого столу зображення залишається статичним, проте анімації розблокування, зміна освітлення та Always on display працюють як треба.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.