Смарт-годинник Xiaomi Watch 3 c GPS та TWS-навушники Buds 4 Lite представлені для України

Разом з глобальним запуском чотирьох смартфонів Redmi компанія Xiaomi оголосила про європейський старт бездротових навушників Redmi Buds 4 Lite, виконаних в лаконічному дизайні, і недорогий смарт-годин Redmi Watch 3 з яскравим дисплеєм і масою корисних функцій.

Так, Redmi Watch 3 оснащені 1,75-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 390×450, щільністю пікселів 341 піксель на дюйм, піковою яскравістю до 600 ніт та функцією Always-on-Display. Корпус годинника захищений від попадання води і може витримувати занурення на глибину до 50 метрів.

За живлення годинника відповідає акумулятор на 289 мАг, який, за словами компанії, забезпечує до 12 годин роботи без підзарядки. Серед іншого Redmi Watch 3 мають стандартний набір датчиків для моніторингу стану здоров’я користувача та підтримкою навігаційних систем Beidou, GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. Зазначається, що новинка сумісна зі смартфонами на iOS 12+ та Android 6.0+.

 

Доступні Redmi Watch 3 у чорному та бежевому кольорах за ціною 120 євро.


TWS-навушники Redmi Buds 4 Lite також одержали захист від води, але за стандартом IP54. За звучання в них відповідає пара 12 мм драйверів, а придушенням зовнішніх шумів під час розмови займається ІІ. При цьому час роботи новинки складає 5 годин, а з урахуванням підзарядки від кейсу — 20. Для підключення до смартфонів використовується Bluetooth 5.3.

Оцінили Redmi Buds 4 Lite в 35 євро, на вибір покупця доступні варіанти в білому, помаранчевому та чорному кольорах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.