Xiaomi redmi Note 12 Turbo став ще цікавішим: покупці зможуть отримають безкоштовну страховку

Лу Вейбінг, президент Xiaomi Group та генеральний менеджер бренду Redmi у соціальній мережі Weibo опублікував нові деталі про смартфон Redmi Note 12 Turbo. Він заявив, що всі покупці, які придбають Redmi Note 12 Turbo у ході першого розпродажу, отримають безкоштовну страховку, яка дозволяє один раз замінити розбитий екран смартфона.

При цьому Xiaomi вже заявила, що флагманський смартфон Redmi Note 12 Turbo є членом сімейства King Kong, тобто він буде непогано захищений від пошкоджень і попадання пилу і вологи.

У Redmi Note 12 Turbo виробник наголосив про супершвидкість, тому він отримав приставку Turbo, а не звичну Pro, яку отримують флагмани. Redmi Note 12 Turbo стане першим смартфоном, який буде оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2, яка за характеристиками та продуктивністю дуже близька до Snapdragon 8 Gen 1.

Відомо, що Redmi Note 12 Turbo матиме флагманський плоский OLED-екран з високою частотою ШІМ. Виробник заявляє, що це буде найкращий екран в історії серії Redmi Note. Також він отримає до 16 ГБ ОЗУ та 1 ТБ флеш-пам’яті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.