Перехід між смартфонами Oppo, Xiaomi та Vivo став простішим і кращим

Сьогодні, 22 березня, розробники ColorOS, MIUI та OriginOS підтвердили, що власники відповідних телефонів зможуть без проблем переходити з однієї моделі на іншу, не переймаючись своїми даними.

Компанії Oppo, Xiaomi та Vivo домовилися про розширення співпраці. На додаток до таких даних, як фотографії та контакти, переносяться дані сторонніх додатків.

Для цього необхідно оновити відповідне програмне забезпечення на смартфонах Oppo до версії 13.3.7 і вище, Xiaomi – до версії 4.0.0 і вище, Vivo – до версії 6.2.5.1 і вище. Раніше перенесення даних між цими смартфонами необхідно здійснювати за допомогою стороннього програмного забезпечення. Цей метод часто був повільним, споживав трафік та знижував інформаційну безпеку.

Тепер три бренди мають вбудовані функції взаємної передачі у мобільних телефонах, що безпечніше та зручніше. Після створення “Альянсу взаємної передачі” (Mutual Transmission Alliance) обмін інформацією між телефонами Oppo, Xiaomi та Vivo здійснюється “в один дотик”, і при зміні телефону не потрібно турбуватися про листування та інші дані.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.