Xiaomi випустила розумний водоочисник у дизайні ігрового ПК

Бренд Viomi, що входить в екосистему Xiaomi, представив проточний фільтр Super 2 Max із шестишаровою технологією фільтрації. Він підключається до водопроводу та очищає воду від важких металів, хімічних домішок та бактерій, а також синхронізується зі смартфоном для моніторингу якості води.

Новинка виконана у чорному корпусі з нетиповим для «кухонної» продукції дизайном. Усередині розташовані змінні фільтруючі елементи та зворотноосмотична мембрана із заявленим терміном служби до шести років. Як стверджує бренд, такий комплект забезпечує очищення водопровідної води від хімічних домішок, бактерій та важких металів із ефективністю до 99,8%.

Водоочисник наповнює склянку об’ємом 150 мл за три секунди, максимальна швидкість потоку досягає 2,96 л/хв. Фільтр постачається в комплекті із краном для встановлення на мийку. Він оснащений дисплеєм, на якому відображається ступінь зношування фільтруючих елементів, якість води та інші відомості. Також цю інформацію можна отримати через програму для смартфона.

На старті продажів у Китаї Viomi Super 2 Max можна купити на замовлення за $436, пізніше він надійде в роздріб за ціною $727.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.