Як заощадити на оплаті мобільного інтернету в Київстар і Vodafone

У зв’язку з війною вартість на послуги операторів почала помітно зростати. Одною з причин є те, що багато інфраструктури та обладнання було знищено. Абонентам доводиться обирати більш дешеві тарифи з меншою кількістю послуг. Експерти порадили клієнтам декілька лайфхаків, аби українцям завжди вистачало кількість послуг у тарифі.

Перш за все необхідно користуватись за можливістю Wi-Fi, а споживання мобільного Інтернету обмежувати, аби трафік не витрачався марно. Крім того, деякі смартфони з ОС Android мають окрему функцію «Економії даних». Після її активації закриті додатки або ті, що працюють у фоні, не зможуть підключатися до мережі.

Ви також можете вимкнути автооновлення додатків. Більше того, у керуванні мережею в налаштуваннях ви можете обрати додатки, які не будуть зловживати мобільним трафіком у фоновому режимі. До того ж, в Opera і Chrome є функція стиснення трафіку, яка буде оптимізувати контент.

Для економії ви також можете встановити нижчу якість контенту, при використанні YouTube, Spotify і Apple Music. Існують також полегшені версії аплетів, які використовують менше трафіку, напркилад, Facebook Lite.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.