Прямого конкурента iPhone 14 Pro Max розпродують із рекордними знижками

Смартфони Pixel 7 та Pixel 6 виділяються досить скромними, на тлі багатьох конкурентів, цінами. Крім того, протягом року, поки конкретна лінійка є актуальною, апарати часом продають із величезними знижками. Наприклад, зараз у США актуальні флагмани Google продають за рекордно низькими цінами.

Наприклад, мережа BestBuy продає незаблокований Pixel 7 лише за 350 доларів! Нагадаємо, апарат стартував за ціною 600 доларів, тобто має місце знижка більш ніж 40%! Pixel 7 Pro там пропонують 600 доларів або зі знижкою в 33%. Тобто Pixel 7 Pro продають за ціною Pixel 7.

Сама Google також зараз пропонує гарні знижки, але все ж таки не такі значні, як у випадку з BestBuy. За Pixel 7 компанія просить 450 доларів, а Pixel 7 Pro коштує 750 доларів. Також варто сказати, що Pixel 6a зараз коштує всього 300 доларів, а BestBuy взагалі віддає так 250 доларів!

Не зайвим буде порівняння із цінами Apple. Виходить, що Pixel 7 Pro зараз можна купити за ціною iPhone 13 mini, а Pixel 7 коштує набагато менше, ніж iPhone SE. Про ціну Pixel 6a і говорити не доводиться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.