Київстар зробив важливу заяву: як тепер працюватиме зв’язок та інтернет

У зв’язку з війною більоість мобільних операторів потрапили у скрутне становище. Адже багато інфраструктури було пошкоджено внаслідок бойових дій. Тим паче, за часів блекауту багато станцій потребували генераторів для стабільної роботи мережі. Зараз, наприклад, мобільний оператор Київстар інвестує у підвищення енергетичної автономності обладнання. Тільки з початку року оператор встановив 20 тисяч додаткових акумуляторів.

“Ми продовжуємо зміцнювати енергонезалежність нашої мережі, змінювати елементи живлення на нові, встановлюємо додаткові генератори. Ми вклали в цей проєкт вже понад 350 млн грн. Це інвестиція, яка зробить нашу мережу надійнішою у довгостроковій перспективі, щоб наші абоненти були на зв’язку за будь-яких обставин”- вказує технічний директор компанії Володимир Лутченко.

Акумулятори є додатком джерелом енергії під час блекауту, аби забезпечувати зв’язок та 4G-інтернет. Такі акумулятори є літійно-фосфатні, які будуть забезпечувати безперервну роботу протягом 4-6 годин. Оператор також закуповує генератори: близько 1800 генераторів підтримують роботу важливих об’єктів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.