Грошова допомога для українців: як отримати кошти на побутові потреби

В країні стартувала нова допомога для військовослужбовців та їх сімей (крім строковиків), яка має призначена для побутових потреб. Допомога для представників цієї категорії та їх сімей призначається у разі смерті близького родича (дружини, чоловіка, дитини, батьків), під час поранення під час виконання бойового завдання, отримання інвалідності внаслідок травми, пов’язаної з захистом Батьківщини, при потраплянні у полон, визнанні зниклим безвісти, інтернуванні в нейтральні країни або смерті.

Матеріальна допомога також надається при погіршення стану здоров’я. Наприклад: реабілітація від гепатиту B та C, туберкульозу, ВІЛ/СНІД, онкозахворюваннь. Компенсація також призначається громадянам, які знаходяться на лікуванні більше 40 днів від травми та захворювання серцево-судинної та нервової систем, опорно-рухового апарату, протезуванням, трансплантацією органів, а також іншими хворобами, які потребують тривалого лікування.

Виплати призначаються після наказу командира, в рапорті якого вказується причина та підтвердження хвороби. Допомогу можна отримувати раз на рік.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.