Офіційно представлений дешевий смартфон Cubot P80 у стилі iPhone

Компанія Cubot анонсувала швидкий старт продаж нового смартфона P80 з непоганим набором характеристик. Він отримав багато пам’яті, ємний акумулятор, камеру з високою роздільною здатністю, актуальну версію ОС і підтримку функції безконтактної оплати покупок.

Cubot P80 оснащується 6,6-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2408х1080 пікселів та тонкими рамками. Фронтальна камера вміщена у невеликий краплеподібний виріз. Виробник поки що не розкрив точну модель процесора, повідомивши лише, що це восьмиядерний чіп MediaTek з максимальною частотою 2,0 ГГц. У смартфоні 8 ГБ оперативної пам’яті з можливістю віртуального розширення ще на 8 ГБ, тому програми не повинні постійно закриватися у фоні. Для зберігання даних передбачено накопичувач на 256 ГБ.

На звороті корпусу смартфона знаходиться основна камера з роздільною здатністю 48 Мп та окремим модулем для макрозйомки. До речі, задня кришка виконана зі скла. За автономність відповідає акумулятор ємністю 5200 мАг. З коробки апарат працює під керуванням операційної системи Android 13.

У смартфоні є модуль NFC, що дозволяє здійснювати безконтактну оплату покупок. Водночас заявлена глобальна підтримка мобільних мереж. За безпеку особистих даних відповідає вбудований у кнопку включення сканер відбитків пальців.

Ціна новинки поки що не повідомляється, але відомо, що її глобальний реліз відбудеться на 17 квітня. Крім того, на сайті виробника відбувається активність для користувачів з можливістю отримання цінних призів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.