Київстар приховав від абонентів бюджетні тарифи

Останнім часом абоненти мобільного оператора «Київстар» почали обурюватись на хитрощі компанії. Оператор був помічений у приховуванні бюджетних тарифів. Одна з клієнток не змогла повернути свій бюджетний тариф, адже мобільний додаток оператора пропонував лише дорогі тарифи. Оператор пояснив клієнтам як повернути свій колишній тариф.

“Перейшла в додатку Київстар на один місяць за тарифом безлім. Місяць пройшов і я хочу повернутися на свій старий тариф або якийсь бюджетний, проте є але… додаток тепер пропонує лише дорогі варіанти тарифу”, – пише обурена абонентка.

Оператор підтвердив слова клієнтки: у мобільному додатку пропонуються дорожчі пропозиції, якщо ви користувалися дорогими тарифами.

“Ці пакети мені не потрібні. Іде дискримінація. Компанія Київстар налаштована просто на заробіток, а не на потреби клієнтів, особливо під час війни. Сумно”, – скаржиться клієнтка.

Проте, оператор наголошує, що абоненти можуть підключити будь-який доступний тариф. Для цього потрібно перейти на офіційний сайт або додаток оператора, а потім обрати розділ «Всі тарифи».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.