ПриватБанк знімає відсотки із зарплатних карток

В мережі з’явився новий скандал, який точиться навколо ПриватБанку. Річ у тім, що банк почав знімати відсотки із зарплатних карток, а більшість клієнтів про це навіть і не здогадується. Як виявилось, ПриватБанк почав знімати комісію з карток при операції на банкоматах. Наприклад, в одного клієнта зняло 200 грн комісії при знятті зарплати.

“За що? Я клієнт вашого банку і знімаю гроші з ВАШОГО банкомату. Ви збожеволіли?”, – скаржиться українець.

Банк пояснив, що комісія відповідає тарифам. Клієнт отримав зарплатню на «Універсальну» картку, де діє комісія у розмірі 1%. Клієнт обурився, що в нього з’явився кредитний ліміт у розмірі 5000 грн без його дозволу. Банк пояснив, що це умови договору, а українець може навіть і не користуватись ними.

“Якщо ви не користуєтеся кредитними коштами, ви нічого не платите за цей ліміт. Розмір встановленого на карті ліміту відображається у вашому особистому кабінеті, а натиснувши на картку, ви зможете побачити суму власних або використаних кредитних коштів. Там же, в Приват24, зайшовши в налаштування картки за бажанням можна зменшити кредитний ліміт”, – обґрунтували у фін.установі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.