Xiaomi випустила розумний баштовий вентилятор за 45 доларів

Компанія Xiaomi поповнила лінійку розумних пристроїв Mijia вентилятором Smart DC Inverter Tower Fan 2. Новинка виконана у форм-факторі «вежі» і може похвалитися широким кутом обдування в поєднанні з помірним енергоспоживанням.

За заявою вендора, за рахунок особливої конструкції лопатей продуктивність вентилятора становить до 494 м3/ч. На вибір є три режими роботи: «природний вітер», «пряме обдування» та «сплячий вітер». Вибрати потрібний, відрегулювати кут подачі повітря, а також налаштувати час і швидкість повітряного потоку (100 градацій потужності) можна за допомогою мобільного програми Mijia.

Згідно зі специфікацією, новинка відрізняється низьким енергоспоживанням – заявлена витрата електроенергії в 1 кВтг за п’ять днів роботи пристрою на максимальній потужності. З міркувань безпеки повітропровід вентилятора прикритий захисними гратами з шириною отвору 6,9 мм, тому прилад можна використовувати навіть у кімнаті з дітьми.

 

На старті продажів ціна Xiaomi Mijia Smart DC Inverter Tower Fan 2 у Китаї складає $45. Інформації про доступність новинки в інших регіонах поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.