Месенджер WhatsApp отримає три нові корисні функції

У бета-версії програми було помічено цікаві нововведення, які проходять тестування перед очікуваним релізом. За даними порталу WABetainfo, незабаром популярний месенджер матиме відразу декілька корисних можливостей, здатних поліпшити користувальницький досвід власників смартфонів.

Перша функція буде орієнтована на користувачів, яким часто доводиться мати справу з одноразовими груповими бесідами. Судячи з нової «бети» месенджера, незабаром в ньому з’явиться можливість створювати тимчасові чати, які WhatsApp запропонує очистити або видалити в один дотик після закінчення зазначеного терміну.

Крім того, компанія працює над переліком можливостей текстового редактора. Він надасть користувачам нові шрифти (включно з Calistoga, Courier Prime, Damion, Exo 2 та Morning Breeze), а також розширений набір інструментів для редактора малюнків. На скріншотах також можна помітити функції вирівнювання тексту (лівого/правого краю або центром) і зміни кольору фону.

 

Нарешті, в тестовій збірці месенджера було помічено перемикач, який заглушає вхідні дзвінки з незнайомих номерів, що дозволить власникам мобільних пристроїв не відволікатися на спам. При цьому історія дзвінків збережеться в журналі дзвінків.

Дата появи нововведень у стабільній версії WhatsApp розробниками поки не оголошена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.