Windows 11 офіційно отримує вбивчу функцію для власників iPhone

Apple і Microsoft можуть збільшуючи інтеграцію між своїми екосистемами. Microsoft у вівторок представила нові функції взаємодії Windows 11 з iPhone. Початкова версія буде відображати сповіщення, надсилати повідомлення, здійснювати та приймати дзвінки.

Функція, яку Microsoft називає Phone Link для iOS, буде з’єднувати iPhone і Windows 11 за допомогою Bluetooth, забезпечуючи «базову» підтримку дзвінків, повідомлень і сповіщень програм. Програмне забезпечення, яке спочатку пропонувалося для обмеженого публічного тестування, не дозволить людям брати участь у групових чатах або надсилати мультимедійні повідомлення з фотографіями чи відео.

Зусилля Microsoft із програмним забезпеченням Phone Link це серії кроків, спрямованих на тісніший зв’язок Windows із популярними пристроями та службами Apple.

Microsoft повідомила, що в рамках свого оновлення Windows 11 вона також представить нові функції для користувачів Android, включаючи можливість активувати особисту точку доступу телефону Samsung з комп’ютером. Користувачі Samsung також зможуть переглядати веб-сайти, які вони нещодавно відвідали на своєму телефоні зі свого комп’ютера, повідомила Microsoft. Обидві функції були доступні в продуктах Apple протягом багатьох років.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.