В Україні зупинили виплату грошової допомоги: що буде з тими, хто вже подав заяви

Нещодавно в Україні було запроваджено виплати у 16 тис.грн для ветеранів, які мають інвалідність 1 та 2 групи через війну. Достатня кількість громадян вже встигли подати свої заявки, але, на жаль, виплати було скасовано. У Мінветеранів повідомили деталі.

Річ у тім, що Організація Червоного Хреста завершила перший етап прийому заяв. Було надіслано понад 10 тисяч заяв на допомогу. Організації необіхно більше часу, аби вертфікувати отримувачів.

“Можливість подання заяв в електронній формі тимчасово припиняється для проведення моніторингу якості надання послуги, завершення процесу виплати коштів на банківські картки заявникам та удосконалення технічних процесів”, – пояснюють в  Міністерстві.

Розмір допомоги становить 16 тисяч гривень, який надійде протягом 4 місяців на картку. Громадяни, які встигли подати свої заяви обов’язково отримають свої виплати. Організація на певний час припинила прийом заяв, але в подальшому відновить процес. Планується, що наступного разу буле прийнято вже 15 тисяч заяв.

“Якщо Ви не встигли подати заяву – не засмучуйтесь! Незабаром розпочнеться другий етап оформлення заяв для наступних 15 тисяч заявників! Дізнайтеся заздалегідь міжнародний номер свого банківського рахунку (IBAN) та оформіть електронний підпис”, – йдеться у повідомленні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.