“Сільпо” роздасть українцям по 6600 гривень на продукти: як отримати

Популярна мережа супермаркетів «Сільпо» запустила унікальну можливість: українці зможуть отримати ваучер на купівлю продуктів. Розмір допомоги становить 6600 гривень, а пропозиція стане доступною вже з 7 березня. Поки дана можливість запрацює на Закарпатті, а скористатись нею зможуть переселенці, які там проживають. Завдяки ваучерам громадяни зможуть придбати товари. Загалом, громадяни щомісяця протягом 3 місяців зможуть отримувати ваучер на одну особу у розмірі 2200 грн.

Проте, отримати допомогу зможуть не всі переселенці: це стосуєтсья лише тих осіб з ВПО, які маю 1 та 2 групи інвалідності, що зареєстровані в Ужгороді. Отримати ваучер можна після реєстрації у ЦНАПі. Подача заявок була відкрита 6 березня за попереднім записом за телефоном 38 050 555 81 08, і триватиме тиждень. Ваучери будуть видавати з 7 березня. Для цього при собі потрібно мати документ, що підтверджує інвалідність та статус ВПО.

Ваучери видаватиме Закарпатська обласна організація Товариства Червоного Хреста України за підтримки Австрійського Червоного Хреста та фінансування Austrian Development Cooperation у співпраці з Ужгородською міською радою.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.