Смартфон Xiaomi 13 Pro почне продаватися за спеціально зниженою ціною: коли можна купити

На MWC 2023 компанія Xiaomi представила міжнародну версію Xiaomi 13 Pro. Смартфон надійде у продаж вже 8 березня – при замовленні на AliExpress, на додаток до спеціальної ціни, користувачі можуть отримати приємні подарунки від офіційного магазину.

6,78-дюймовий AMOLED-екран смартфона з роздільною здатністю 2K підтримує динамічну частоту оновлення від 1 до 120 Гц. Ця функція забезпечує плавну картинку у будь-якому сценарії без зайвої витрати заряду батареї. Частота ШИМ-затемнення становить 1920 Гц – іншими словами, дисплей не призводить до втоми очей від мерехтіння навіть за низької яскравості. Приємний бонус панелі – міцне захисне скло Gorilla Glass Victus, стійке до подряпин.

За продуктивність Xiaomi 13 Pro відповідає процесор Snapdragon 8 Gen 2. Флагманський чіп у зв’язці з 12 ГБ швидкої оперативної пам’яті LPDDR5X здатний без проблем тягнути найважчі ігри та програми. Автономність забезпечує акумулятор на 4820 мАг за допомогою 120-ватної швидкої зарядки. За заявою виробника, 100% енергії він поповнює лише за 19 хвилин.

Ще один козир смартфона – просунута камера з трьома 50-мегапіксельними датчиками та оптикою Leica, «посиленою» фірмовими алгоритмами німецького бренду. Головний модуль (Sony IMX989) може похвалитися сенсором системою оптичної стабілізації HyperOIS, а телеоб’єктив із оптичною стабілізацією – 3,2-кратним оптичним зумом без втрати якості. Доповнює набір ультраширококутна камера із кутом огляду 115 градусів.

 

Продажі глобальної версії Xiaomi 13 Pro стартують 8 березня. До 10 березня новинку можна купити за спеціальною ціною: 37000 гривень за версію 12/256 ГБ і 38500 гривень за модифікацію 12/512 ГБ. При замовленні новинки на AliExpress перші покупці можуть отримати в подарунок смарт-годинник Xiaomi S1, бездротові навушники Xiaomi Buds 4 Pro, а також набір купонів на суму 6000 гривень на будь-який товар у магазині Xiaomi Mi Store (діють протягом трьох місяців, починаючи з 11 березня).

Для перших 35 замовлень продавець також анонсував безкоштовну «загадкову коробку» з подарунком (включно зі смартфоном Xiaomi 11, POCO F3 або Redmi Note 11S).

Вказані ціни дійсні на день публікації, кількість пристроїв обмежена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.